Options
 • Option 01

  Ok

  WATCH ONLINE
 • Option 02

  Vk

  WATCH ONLINE
Background

Black Butler / Majordomul întunecat (2014)

img7
2014 1h 59m 3105
Povestea se petrece în Asia anului 2020, când culturile din Vest și Est sunt amestecate în mod confuz. O tânără fată, Genpou Shiori, este o descendentă a familiei nobile Phantomhive. Shiori conduce o mare întreprindere, Funtom Company, și se deghizează în haine masculine, numindu-se "Kiyoharu". Familia permite doar bărbaților să fie capul familiei, iar ei au primit și sarcina de a rezolva cazuri dificile care se întâmplă în lumea interlopă a societății, din ordinul Reginei. Pentru a se răzbuna, a renunțat la viața de femeie și a încheiat un contract cu majordomul demon, Sebastian Michaelis, în care Sebastian o protejează pe Shiori până când își va duce la bun sfârșit răzbunarea, în schimbul devorării sufletului ei.

Traducere: Deea❤️

Director: Keiichi Sato, Kentaro Otani, Takahito Ôuchi

Genre: Acţiune, Fantastic, Mister

Tags: Deea, Film, Japonia

Cast: Arisa Yoshida, Ayame Gouriki, Chiaki Horan, Emiri Kai, Goro Kishitani, Hiro Mizushima, Ichirôta Miyakawa, Ken Kaito, Ken Yasuda, Louis Kurihara, Marina Kozawa, Masatō Ibu

Vezi Trailer
Report
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Mona says:

  Mi-a plăcut filmul, deși nu este idealul de film supernatural dar actorii sunt minunați. Mulțumesc frumoase doamne pentru tot.

More titles like this