ALĂTURĂ-TE ECHIPEI

RainbowLove April 27, 2024
Suntem în permanentă căutare de persoane dornice să se alăture echipei noastre. Experiența nu este necesară, însă pasiunea pentru tot ce ține de lumea BL-ului da.
Ne dorim în primul rând traducători, dar și persoane care ne pot ajuta la corectare, hardsub și pus pe site. Rezultatul final pe care îl oferim urmăritorilor noștri depinde de toate aceste procese tehnice. Mai mult, dacă sunteți pasionați de nuvele, romane sau de crearea de articole de blog, vă putem pune în contact cu blogul nostru partner, Nuvele la cafea.
Cerem de la voi doar trei lucruri: voință, un calculator sau dispozitiv pe care puteti lucra și, cel mai important, să scrieți și să vă exprimați corect în limba română. Cunoașterea la nivel avansat a unei limbi străine, mai ales engleza, vă va ajuta și va reprezenta un avantaj. Restul se poate învăța și veți avea partea de toată susținerea echipei pe parcursul întregului proces de învățare.
Vă rugăm să rețineți că munca este voluntară. Din păcate, nu putem oferi beneficii materiale, însă vă putem promite că veți face parte dintr-o comunitate de pasionați de BL care fac schimb de informații pe diverse grupuri de Facebook cu tematică de BL.
Dacă vă interesează, puteți lua legătura cu noi la adresa noastră de mail seriale.rainbowlove@gmail.com, ne puteți scrie pe Facebook sau puteți lăsa un comentariu mai jos.
Vă așteptăm cu drag! ❤️